Hvem vi er

Så lenge opplyst reklame har eksistert, siden 1898, har Neon vært en integrert del av gatebildet vårt. Tidligere var dette hovedsakelig glassneon, men på grunn av de høye produksjonskostnadene til glassneon og spesialisthåndverket der stadig færre trente personer er aktive, har det siden 2015 blitt utviklet en ny LED Neon-teknologi for dette. Uten ulempene med glassneon som høye produksjons-, drifts- og vedlikeholdskostnader, ingen dimbarhet og følsomhet for forstyrrelser.

‘LED Neon’-teknologien er en miljøvennlig, bærekraftig og svært rimelig løsning, med på en måte samme utseende som glassneon, men med mange fordeler i kjøp, bruk og levetid. I tillegg er det et produkt hvor innovasjoner og utviklinger ikke står stille. LED Neon kan brukes til enhver ønsket løsning, inkludert innendørs og utendørs reklame, indikasjons- og informasjonstavler, design, merkevarebygging og styling av bygninger, kontorer, restauranter, arrangementer, etc.

The Neon Company bruker kraftige, holdbare og energieffektive PowerLED-er i Custom Neon. PowerLEDs-teknologien reduserer strømforbruket, øker lysstyrken, sikrer maksimal jevn belysning, er egnet for intensiv 24/7-bruk og varer i opptil 100 000 timer.

Vårt team av Neon-spesialister sikrer det perfekte sluttresultatet gjennom personlig rådgivning, service og pålitelighet.

Og sist men ikke minst! Takket være våre korte produksjonslinjer kan vi garantere våre kunder de laveste prisene til enhver tid og hvert prosjekt er gjennomførbart for oss.

The Neon Company er en del av LED visuals B.V.

Der vi skiller oss ut

Kvalitet, service og pålitelighet er våre førsteprioriteter. Forsiktige produksjoner og slitesterke materialer er vårt fokus. The Neon Company tilbyr alltid den laveste prisgarantien.

Velg for kvalitet og stabilitet

NETTVERK

Våre kunder
inkludere

Neon-spesialistene til The Neon Company er klare for at du skal forvandle firmanavnet, logoen eller merkevaren din til neonbelysning på en atmosfærisk og kraftig måte. Med over 5000+ selskaper og kjente merkevarer i kundebasen vår, har du kommet til rett sted for et slitesterkt Neonskilt til lavest prisgaranti.