Be om ditt neonskilt innen 1 minutt

Har du din egen logo eller illustrasjon? Ikke noe problem, vi er spesialiserte på å lage tilpassede neonskilt. Det har aldri vært enklere å ha PowerLEDs® Neon Sign. Innen 24 timer vil du motta tilbudet og grafisk neondesign.

Prisantydning for et tilpasset design er fra 275 euro. Nøyaktig pris beregnes ut fra design og ønskede mål.

  • Dra nytte av 25% rabatt nå
  • Produksjoner i egen regi
  • Alltid garantert laveste pris
  • 10 års levetid med PowerLED®
  • Gratis grafisk design og råd
  • Ekstremt rask levering innen 2 uker!

Trenger du flere neonskilt til et stort prosjekt? Da kan du også maile oss direkte på sales@theneoncompany.shop.

KREATIVITET UTEN BEGRENSNINGER

Installasjon og montering

Våre LED neonskilt er enkle å installere eller sette opp. Du har flere alternativer:

  1. Veggmontering med skruer og dybler.
  2. Heng i taket med et tynt ståltau.
  3. Festes med gjenbrukbare 3M selvklebende strimler.
  4. Kan plasseres som bord eller gulvstativ.

Velg riktig metode som passer perfekt til din applikasjon.

Bakplate kutt

Du har en rekke former tilgjengelig for å kutte akrylbakplaten. I tillegg til standard formskjæring tilbyr vi også rektangulære former, tilpassede former, åpne og lukkede bokser og bordstativ. Du kan også feste skiltet ditt på veggen, henge det fra taket eller i butikkvinduet, eller plassere det frittstående i rommet.

Kontroller farger med RGB

Med RGB-versjonen kan du stille inn over 16 millioner farger med den medfølgende fjernkontrollen eller via appen eller angi ønsket fargekode i appen.

Du har også muligheten til kun å få visse deler av skiltet ditt produsert i RGB og beholde resten monokrom. Dette lar deg sette målrettede aksenter og lage et spesielt blikkfang.

Bakgrunnsfarger

Vil du gi LED-neonskiltet ditt et ekstra individuelt preg? I stedet for standard gjennomsiktig bakplate, tilbyr vi deg muligheten til å velge en farget bakplate. Dette lar deg forbedre den generelle effekten av skjoldet ditt ytterligere og tilpasse skjoldet ditt enda mer individuelt.

Excellent
Based on 139 reviews
TOUCHED. vintage
TOUCHED. vintage
2023-11-18
Heel blij met onze quote, fijne communicatie en service. Aanrader!
Jur Verbeek
Jur Verbeek
2023-11-17
Buitengewoon tevreden over de Neonverlichting die ik mijn partner heb gegeven ter gelegenheid van 25 jarig bestaan onderneming DEMISEC. Naar tevredenheid uitgevoerd
Florian Steinhardt
Florian Steinhardt
2023-11-17
Für uns die absolute Nr.1 ! Unkomplizierte Abwicklungen, Kundenfreundliche Lösungen und vor allem, eine Qualität die nicht nur uns sondern auch unser Gäste (Gastro) überzeugt ! Danke an „The Neon Company“
Ellen
Ellen
2023-11-16
Zeer tevreden. Het resultaat is helemaal naar wens, er was goede afstemming met de medewerkers en er is heel snel geleverd. Geen enkel minpunt te benoemen.
Ives Devroey
Ives Devroey
2023-11-16
Mooie Neon reclame voor onze dronewinkel
Robin Saelens
Robin Saelens
2023-11-16
Goede service, snel geleverd, mooie neon!
Sander van Baalen
Sander van Baalen
2023-11-16
Great service. We love the new logo neon sign!
Fleur Cornelissen
Fleur Cornelissen
2023-11-14
Snelle levering, goede kwaliteit! Wij gebruiken de logo's nu al een tijdje op beurzen en we vallen er erg mee op. Een aanrader!

Neon tilbud av høyeste kvalitet, med laveste prisgaranti

Hos The Neon Company er du garantert kvalitet, service og pålitelighet. Med over 10 års erfaring er ingen prosjekter ugjennomførbare for oss. I tillegg til våre høye kvalitetsstandarder, garanterer vi også de laveste prisgarantiene i Europa. Har du fått et bedre Neon-tilbud? Vi sammenligner dette tilbudet og sikrer de laveste prisene.

Hvis du er enig i utformingen og tilbudet, kan du signere tilbudet digitalt. Våre Neon-spesialister starter for tiden forberedelser og produksjon. Vanlig leveringstid for våre tilpassede neonskilt er 2 til 3 uker. Gjør du en hastebestilling er leveringstiden 5-9 virkedager.

The Neon Company har vært et velkjent merke i den opplyste reklameverdenen i over 10 år, med mye erfaring og kvalitetsforbedringer. Vi har også vårt eget patent på våre PowerLED-er. I oversikten til høyre finner du alle fordelene til The Neon Company sammenlignet med vanlige selgere.

Motta et tilbud innen 24 timer, inkludert grafisk design

Ved å bruke skjemaet ovenfor kan du enkelt og raskt be om et tilpasset Neon-tilbud. Det er mulig å laste opp en logo eller velge neontekst. Du kan forvente et tilbud og grafisk neondesign fra oss innen 24 timer på hverdager. Dette kan noen ganger ta litt lengre tid i helgene.

Levetiden til et neonskilt avhenger av materialene, spesifikasjonene og produksjonskvaliteten. The Neon Company sørger for håndlaget, forsiktig produksjon, en omfattende aldringstest og Neon er utstyrt med materialer av høyeste kvalitet. Dette lar oss garantere at neonskiltet ditt vil vare i mer enn 10 år og er egnet for 24/7 bruk.

Prisen på et tilpasset PowerLEDs neonskilt starter på €195, for en neontekst på omtrent 50 cm bred. For en litt større størrelse, for eksempel en logo på 100x100cm, vil prisen ligge mellom €550-800. Prisen avhenger imidlertid av farger, dimensjoner og design. Uansett kan vi garantere at vi er den mest profesjonelle og rimeligste europeiske leverandøren innen Neon. Og for budsjettalternativer, i tillegg til våre PowerLEDs Neon, har vi også budsjett Neon (omtrent 40 % billigere). Be om et tilbud eller sammenlign ditt nåværende tilbud, så gir vi alltid et passende tilbud.

NETTVERK

Våre kunder
inkludere

Neon-spesialistene til The Neon Company er klare for at du skal forvandle firmanavnet, logoen eller merkevaren din til neonbelysning på en atmosfærisk og kraftig måte. Med over 5000+ selskaper og kjente merkevarer i kundebasen vår, har du kommet til rett sted for et slitesterkt Neonskilt til lavest prisgaranti.