NEONBELYSNING

Leter du etter en måte å gjøre virksomheten din mer merkbar og stemningsfull? Da er det å lage neonlys en utmerket løsning! Hos The Neon Company er vi i stand til å lage alle typer neonbelysning. Du kan få laget utendørs neonbokstaver for å sikre at eiendommen din skiller seg mer ut. Du kan imidlertid også lage et neonskilt for å forbedre atmosfæren i virksomheten din. I tillegg kan du bruke et neonskilt for å fremheve bestemte produkter eller for å trekke oppmerksomhet til et spesifikt budskap.

Våre bestselgende design

KVALITETS NEONBELYSNING

Velger du å få laget neonbelysning er det viktig at du får et kvalitets neonskilt. Hos The Neon Company bruker vi materialer av høy kvalitet, noe som betyr at skiltene har lang levetid. I tillegg er neonskiltene laget for hånd, slik at vi kan realisere ethvert design. I vår nettbutikk finner du ulike design som du kan bestille direkte, men du kan også få laget unike neonlys basert på ditt eget design.

LAG DITT EGET NEONDESIGN MED VÅR KONFIGURATØR

I vår butikk kan du finne flotte design i alle mulige temaer. Det er imidlertid også mulig at du ønsker å lage ditt eget design. Det er også mulig å lage neonbelysning basert på eget design. Med vår konfigurator kan du enkelt lage et design. Du kan skrive inn nøyaktig hva slags tekst du ønsker og også velge skrifttype og farge. I tillegg kan du i vår konfigurator også angi hvor bredt neonskiltet skal være. I konfiguratoren kan du umiddelbart se kostnadene for neonskiltene. Ikke glem å også angi om du trenger et innendørs eller utendørs neonskilt. Et utendørsskilt skal kunne tåle ulike værforhold.

NEONBELYSNING MED DIN EGEN LOGO

I tillegg til å få laget neonskilt, kan vi også sette din logo på et neonskilt. Du kan laste opp din logo i konfiguratoren eller kontakte oss for et tilbud. Når du har en neonlogo laget av The Neon Company, sender vi deg først et design. Når du har gitt en godkjenning, vil vi realisere designet for deg. Neonlogoen vil da være håndlaget av komponenter av høy kvalitet.

The Neon Company

Hos The Neon Company spesialiserer vi oss på neonbelysning. Vi er i stand til å realisere ethvert design for deg. Neonskiltene leveres alltid inkludert strømkabel og materiale for oppheng av skiltet. På denne måten kan du installere belysningen direkte i bedriften eller hjemmet.

Vil du diskutere mulighetene med en av våre spesialister? Værsåsnill ikke nøl med å kontakte oss. Ønsker du også å motta et tilbud på et unikt design, tar vi gjerne en uforpliktende samtale med deg.

Der vi skiller oss ut

Kvalitet, service og pålitelighet er våre førsteprioriteter. Forsiktige produksjoner og slitesterke materialer er vårt fokus. The Neon Company tilbyr alltid den laveste prisgarantien. Hvordan gjør vi det i kombinasjon med holdbare og kvalitative PowerLED®? Du kan lese om det på vår “Om oss”-side.