NEON SKILT

Et neonskilt kan være en utmerket måte å gjøre virksomheten din mer merkbar. I tillegg er et neonskilt også en fin måte å forbedre atmosfæren i et hjem eller en butikk. Skiller bedriftslokalet ditt seg for øyeblikket knapt ut blant de omkringliggende boligene og butikkene? Da kan et neonskilt gjøre en enorm forskjell. Et opplyst skilt vekker umiddelbart oppmerksomhet og gjør også virksomheten din mer stemningsfull. Vil du få laget et neonskilt? Da har du kommet til rett sted. Vi kan lage et tilpasset neonskilt av høy kvalitet for deg.

Våre bestselgende design

FÅ LAGE ET NEONSKILT FOR Å MÅL

I vår nettbutikk har du mulighet til å bestille ferdige neonskilt, men du kan også lage ditt eget design. Dette er veldig enkelt å gjøre gjennom neonkonfiguratoren i butikken vår. Med dette verktøyet kan du lage ditt eget design. Du fyller ut teksten som skal stå på neonskiltet. Deretter velger du skrifttype og farge på bokstavene. I tillegg spesifiserer du også hvilke mål neonskiltet skal få. Til slutt kan du også angi om det skal være et utendørs eller innendørs neonskilt. Prisen i konfiguratoren endres umiddelbart dersom du gjør en justering som påvirker kostnaden. Slik vet du også hva det koster å få laget neonskiltet.

Ønsker du å få laget et unikt neonskilt og du finner ikke ønsket design i vår konfigurator? Da kan du kontakte oss slik at vi kan lage et design for deg. For eksempel kan vi lage et neonskilt i form av din egen logo. Hvis du har laget en neonlogo, sender vi deg et design på e-post først. Først etter at du samtykker, begynner vi å jobbe med å realisere designet.

HÅNDLAGDE NEONSKILT AV HØY KVALITET

Hvis du har et neonskilt laget av oss, blir neonbokstavene laget for hånd. Av den grunn kan du få nesten alle design realisert av oss. For å lage neonskiltet bruker vi kun komponenter av høy kvalitet. Dette gjør neonskiltene våre solide og du kan også være sikker på et langt liv. Våre LED neonbokstaver er også holdbare.

NEON-SKILT LAGET AV THE NEON COMPANY

Hvis du har et neonskilt laget av oss, leveres skiltet som standard med monteringsmateriale og strømkabel. Dette gir deg muligheten til umiddelbart å feste neonskiltet til fasaden eller veggen. Vi setter pris på personvernet ditt og du kan betale trygt gjennom nettbutikken vår.

Har du spørsmål om neonskiltene eller våre muligheter? Ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å lage et unikt neonskilt som du kan ha glede av lenge.

Der vi skiller oss ut

Kvalitet, service og pålitelighet er våre førsteprioriteter. Forsiktige produksjoner og slitesterke materialer er vårt fokus. The Neon Company tilbyr alltid den laveste prisgarantien. Hvordan gjør vi det i kombinasjon med holdbare og kvalitative PowerLED®? Du kan lese om det på vår “Om oss”-side.